Fenerbahçe'de taşlar yerinden oynadı! İki süper yıldız kadro dışı

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de gösterdikleri performans nedeniyle eleştiri oklarının hedefi haline gelen Ozan Tufan ve Mesut Özil şok bir kararla kadro dışı bırakıldı.

Spor Toto Süper Lig'de 30 haftada topladığı 53 puanla 3. sırada bulunan Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezonun devre arasında takıma katılan Mesut Özil ve sezon başında İngiltere Premier League ekiplerinden Watford'a kiralanan ancak devre arasında kiralık sözleşmesi feshedilen Ozan Tufan kadro dışı bırakıldı.

33 yaşındaki Mesut Özil, bugüne kadar Fenerbahçe ile 37 resmi müsabakada 9 gol atıp 3 de asist yaptı. Ozan ise sarı lacivertli forma altında 6 karşılaşmada forma şansı buldu.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Futbol A Takımı oyuncularımız Mesut Özil ve Ozan Tufan, alınan karar gereği kadro dışı bırakılmışlardır. Kamuoyuna duyurulur.''

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Başkan Ali Koç ile görüşen Mesut Özil'e kötü haber: Fenerbahçe'de kriz büyüyor
Manajeri açıkladı: Mesut Özil takımdan ayrılacak mı?
Mesut Özil açıkladı: Fenerbahçe'den ayrılacak mı?

Spor Haberleri