Eski takım arkadaşından Mesut Özil açıklaması: Herkesle sorun yaşıyordu

Eski takım arkadaşından Mesut Özil açıklaması: Herkesle sorun yaşıyordu

İspanyol yıldız Nacho Monreal, Fenerbahçeli Mesut Özil hakkında ''Mesut Özil'in sorunu herkesle sorunları olması. Arsene Wenger ile tartıştı ve son birkaç maçı oynayamadı. Sonra Unai Emery ona güvendi ve onu liderimiz yaptı. Mesut o dönem birçok maçta oynadı. Ancak sonra Emery, takımda Mesut'tan daha iyi durumda olan oyuncular olduğunu gördü'' açıklamasında bulundu

Real Sociedad'ın İspanyol yıldızı Nacho Monreal, eski takım arkadaşı Fenerbahçeli Mesut Özil hakkında açıklamalarda bulundu.

FourFourTwo'ya konuşan Monreal, Mesut Özil'in herkesle sorun yaşadığını vurgulayarak şunları söyledi:

"Mesut Özil'in sorunu herkesle sorunları olması. Arsene Wenger ile kötü ayrıldılar, onunla son birkaç maçı oynamadı, sonra Unai Emery onu geri getirmeye ve liderimiz yapmaya çalıştı. Başlangıçta ona çok güven verdi ve Mesut çok fazla maçta oynadı, ancak teknik direktör daha iyi durumda olan başka takım arkadaşları olduğunu anladı. Özil takımın en iyi oyuncularından biriydi, en iyi maaş alan oyunculardan biriydi ama istenilen seviyede olmadığını gördüler. Bir insan olarak herkesle arası iyiydi ama sakatlık nedeniyle çok maç kaçırdı."

2013-2020 seneleri arasında İngiliz devinin formasını terleten Mesut Özil, Arsenal ile 254 maçta forma giyerken, 44 gol ve 77 asistlik performansa imza atmıştı.

FENERBAHÇE KADRO DIŞI

Fenerbahçe geçen günlerde yıldız futbolcu Mesut Özil'i kadro dışı bırakıldığını açıklamıştı. Sarı-Lacivertli ekip sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Futbol A Takımı oyuncularımız Mesut Özil ve Ozan Tufan, alınan karar gereği kadro dışı bırakılmışlardır." ifadelerine yer vermişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN