Mesut Özil açıkladı: Fenerbahçe'den ayrılacak mı?

Mesut Özil açıkladı: Fenerbahçe'den ayrılacak mı?

Mart ayından bu yana kadro dışı şekilde çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin Türk asıllı Alman yıldızı Mesut Özil, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile beraber sarı-lacivertli takımdan ayılacağı yönündeki iddialara açıklık getirdi.

Spor Toto Süper Ligi ikinci sırada tamamlayarak taraftarını hayal kırıklığını uğratan Fenerbahçe'de, İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda 24 Mart'ta Ozan Tufan ile beraber kadro dışı bırakılan ve o tarihten bu yana çalışmalarına tek başına devam eden Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil, takımdan ayrılacağı yönündeki iddialara açıklık getirdi.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan 33 yaşındaki yıldız futbolcu şunları söyledi:

"İlk 6 ay ücret dahi almadan, çocukluk aşkım olan Fenerbahçe ile 3,5 yıl bir kontrat imzalayarak, kariyer hedefimi tamamlamıştım. Altını çizerek tekrarlıyorum, Fenerbahçe'den başka bir takımda kariyerimi noktalamayacağım. Sözleşmem süresi boyunca, çubuklu formamızı terletmek tek amacım.

Bu kararım çok net ve kesindir. Profesyonel yaşamın gereklilikleri gereği, yönetimimizin benimle ilgili bir karar alması durumunda ise bu tavra sadece saygı duyacağım. Çok çalışıp kendimi daima hazır tutacağım. Her zaman dediğim gibi aslolan Fenerbahçe'dir. Büyük Fenerbahçe taraftarına sevgi ve saygılarımla."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN