Fenerbahçe'den Mesut'a şok açıklama: Sana gerek yok

Fenerbahçe'den Mesut'a şok açıklama: Sana gerek yok

Fenerbahçe'de Ozan Tufan ile birlikte kadro dışı kalan Fenerbahçe kaptanı Mesut Özil, olayla ilgili ilk kez konuştu. Samandıra'da teknik direktör İsmail Kartal ile yaşanan gerginlik sonrası takımdan gönderilen Mesut Özil, 'Antrenman için tesisi aradığımda senin gelmene gerek yok cevabı aldım' dedi.

Fenerbahçe'de Mesut Özil ve Ozan Tufan'ın kadro dışı bırakıldığı duyuruldu. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol A takımı oyuncularımız Mesut Özil ve Ozan Tufan, alınan karar gereği kadro dışı bırakılmışlardır." denildi. Peki ne oldu da Mesut Özil ile Ozan Tufan kadro dışı kaldı?

Samandıra'dan kulislere gelen bilgilere göre; Mesut Özil ve Ozan Tufan teknik direktör İsmail Kartal'la gergin anlar yaşadı. İk, futbolcunun teknik isim Tufan'ın İsmail Kartal'a sitemi kadro dışı ile sonuçlandı.

mesut-oizl.jpg

MESUT DAHA FAZLA SÜRE ALMAK İSTİYOR

Sarı-lacivertli forma ile 37 maçta görev alan Mesut Özil, 9 gol atıp 3 asist yaparken, sahada daha fazla kalmak istemesi ve teknik direktör İsmail Kartal'a sitem ipleri gerdi. Edinilen bilgiye göre Mesut Özil hocasına sitemde bulunarak, "Sahada daha fazla kalabilirdim. Ben de bu takıma katkı vermeye çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

Özil'in ardından Ozan Tufan'ın da sitem etmesi bardağı taşıran son damla oldu. Ozan Tufan'ın, İsmail Kartal'a mücadelelerde görev vermede adaletli olmadığını söylemesi durumu daha da gerdi. Gerçekleştirilen toplantıda sakinliğini koruyan İsmail Kartal, oyunculara yönelik herhangi bir şey söylemezken, konuyu yönetime iletti.

MESUT ÖZİL İLK KEZ KONUŞTU

Konuyla ilgili ilk kez konuşan Mesut Özil şu ifadeleri kullandı. Play Spor'un özel edindiği bilgiye göre Mesut Özil; 'Takımın izin günlerinde Almanya'ya gittim. Dönüşte antrenman saati için aradım. 'Senin gelmene gerek yok' yanıtını aldım. Kadro dışı kararından haberim yoktu.' dedi.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIM YAPTI: ASLOLAN FENERBAHÇE'DİR

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Mesut Özil Twitter hesabından paylaşım yaptı. Yıldız futbolcu paylaşımında; "Aslolan Fenerbahçe’dir" mesajı verdi

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN