Manajeri açıkladı: Mesut Özil takımdan ayrılacak mı?

Manajeri açıkladı: Mesut Özil takımdan ayrılacak mı?

Fenerbahçe'de eski teknik direktör İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda mart ayından bu yana kadro dışı şekilde çalışmalarına devam eden ve sarı- lacivertli takımdan ayrılmayacağını açıklayan Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, yıldız futbolcunun kariyer planlaması hakkında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de eski teknik direktör İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda 24 Mart'ta kadro dışı bırakılan ve o tarihten bu yana çalışmalarını tek başına sürdüren Alman yıldız Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, yıldız futbolcunun kariyer planlaması hakkında açıklamalarda bulundu.

Portekizli teknik adam Jorge Jesus, "Fenerbahçe'den başka bir takımda kariyerimi noktalamayacağım" açıklamasıyla Fenerbahçe'den ayrılmayacağını duyuran Alman yıldızı kadroda düşünmediğini "Mesut Özil, gerçekten çok iyi bir geçmişe sahip ama benim de kulüple ilgili fikirlerim var. Kendisiyle ilgili alınan karara aynı şekilde devam edeceğim" sözleriyle açıklamıştı.

Yıldız ismin menajeri Erkut Söğüt, İngiliz basınından The Telegraph'a konuşarak 33 yaşındaki futbolcunun takımdan ayrılacağı yönündeki iddialara açıklık getirdi.

Mesut Özil'in "kahraman" olduğunu söyleyen Söğüt'ün açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Mesut Özil, bir kahraman, çünkü açık sözlü ve başkalarının söyleyemediği şeyleri söylüyor Arsenal, siyasi olarak her zaman tarafsız bir kulüptü ama şimdi tarafsız değiller. Şimdi dünyadaki konular hakkında görüş belirtiyorlar. Bunu Mesut yaptığında, 'Böyle şeyleri tartışmak istemiyoruz' demişlerdi

"MESUT ARSENAL'İ SEVİYORDU"

Arsenal'de oynadığı zamanlar kulübü seviyordu, sadece sonu istediği gibi bitmedi. Bunu birçok futbolcu yaşayabilir. Örneğin Aubameyang da ayrılmak zorunda kaldı.

Mesut, futboldan sonra e-spora daha fazla girecek, belki de bir e-spor oyuncusu olacak. Kendi takımı ve oyuncuları var. Dürüst olmak gerekirse, Fortnite'da gerçekten iyi ve bence bir gün yarışırsa şaşırmam.

Mesut'un bundan sonra başka bir takımda oynayacağını sanmıyorum, bunu göremiyorum. Sadece Fenerbahçe, bu kadar. Sözleşmesinin bitmesine iki yıl daha var, eğer mecbur kalırsa başka kulüp aramaktansa emeklilik olasılığı daha yüksek"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN