Fenerbahçe'de Mesut Özil krizi büyüyor

Fenerbahçe'de Mesut Özil krizi büyüyor

Fenerbahçe, 24 Mart'tan bu yana kadro dışı olarak çalışmalarını sürdüren Mesut Özil ile yollarını ayırmanın hesaplarını yapıyor. Sarı-lacivertli ekibi takipten çıkaran 33 yaşındaki yıldız futbolcunun ise Fenerbahçe'ye karşı kırgınlık yaşadığı öğrenildi. Mesut Özil takımdan ayrılmama kararında diretirse sarı-lacivertliler, sözleşme gereği iki yıllık maaşını ve imaj haklarını da ödemek zorunda kalacak

Fenerbahçe'de eski teknik direktör İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılan ve Jorge Jesus tarafından da kadroda düşünülmeyen Alman yıldız Mesut Özil, büyük umutlarla transfer olduğu sarı-lacivertli takımda gösterdiği performansla hayal kırıklığı yarattı.

Ocak 2021'de ‘evin oğlu' sloganları ile sarı-lacivertli kulübe imza atan dünyaca ünlü futbolcu 24 Mart'ta kadro dışı bırakıldı. Alman yıldız o tarihten bu yana çalışmalarını tek başına sürdürüyor. Yeni sezon planlamasına da dahil edilmeyen ve kadroda düşünülmediği için çalışma programı da verilmeyen Mesut Özil, Fenerbahçe'yi dün resmen sildi. Kulübün sosyal medya hesaplarını takipten çıkan Alman yıldız, sadece Fenerbahçe Beko takımının hesabını takip ediyor.

Mesut Özil'in Fenerbahçe ile iki yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Sarı-lacivertli kulüp, söz konusu sözleşmeyi anlaşarak feshetmek istiyor. Oyuncunun menajeri Erkan Söğüt ile bir görüşme yapılacak ve karşılıklı fesih yolu üzerinde durulacak.

FENERBAHÇE'YE KIRGIN

Sözcü'den İrfan Yirmibeş'in haberine göre; Mesut Özil cephesi, Fenerbahçe'nin tavrından dolayı sarı-lacivertli ekibe kırgın. Mesut, ayrılmama kararında diretirse sarı-lacivertliler, sözleşme gereği iki yıllık maaşını ve imaj haklarını da ödemek zorunda kalacak. Bu da bütçeye ciddi bir ek yük getirecek.

TARAFTAR TEPKİLİ

Sarı-lacivertli taraftarlar da Mesut Özil'e tepkili. Taraftarlar da Özil'in sosyal medya hesaplarını takipten çıkıyor. Dünyaca ünlü futbolcunun toplam Twitter takipçisi 26 milyonu aşıyor. Bu rakam, üç büyük kulübün resmi hesaplarının toplamından fazla…

8 GOL 3 ASİSTLİK KATKI

Mesut Özil, Fenerbahçe formasını sadece 36 maçta giyebildi. Bu maçlarda Mesut, 8 gol attı, 3 de asist yaptı. 33 yaşındaki futbolcu, toplamda 20 maçı sakatlık sorunları ile kaçırdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN