Ütopya yarışmasında keşfedilen Altar Gültekin’in hayatı nasıl değişti?

Ütopya yarışmasında keşfedilen Altar Gültekin’in hayatı nasıl değişti?

Ütopya yarışmasıyla ünlenen Eğitim Uzmanı ve Gazeteci Sadık Gültekin’in oğlu Altar Gültekin, yarışmanın hayatında çok fazla değişikliğe sebep olduğunu dile getirdi. Altar Gültekin; İnsanlar sokakta ‘evimizin oğlu’ diye sesleniyorlar” dedi.

Ütopya yarışmacısı Altar Gültekin; yarışmadan önce sade, tanınmayan biri olduğunu söyleyerek “Yarışma benim hayatımı değiştirdi. Yarışmadan önce insanların beni bu kadar seveceğini tahmin edemezdim. İnsanlar sokakta ‘evimizin oğlu’ diye sesleniyorlar. Bir gün 200-300 kişi bir sokakta selfie için durdurdu, çok şaşkınım” dedi. Endüstriyel Tasarımcı olan Altar Gültekin, yarışmada Ütopya çiftliğinin girişine koyduğu tasarımla bağış toplamış ve elde ettikleri 2 bin TL’yi Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağışlamıştı. Yarışmada voleybol sahası yapıp onur plaketi de alan Gültekin, ilerisi için planlarını ise şöyle anlattı: “Teklifler gelmeye başladı, netleşmediği için bir şey söylemeyeyim. Ütopya, ressam kişiliğimi de ortaya çıkardı.”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN