Ankara Gölbaşı'nda otobüs TIR'a arkadan çarptı: 3 ölü

Ankara Gölbaşı'nda otobüs TIR'a arkadan çarptı: 3 ölü

Ankara'nan Gölbaşı İlçesi'nde yolcu otobüsünün TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada, 3 kişi öldü, çok sayıda kişi de yaralandı.

Kaza, bugün saat 07.00 sıralarında Gölbaşı'nın Konya yolu Vilayetler Evi Kavşağı'nda meydana geldi. Mardin'den Ankara'ya giden 73 DZ 935 plakalı yolcu otobüsü, kırmızı ışıkta 73 FE 333 plakalı mısır yüklü TIR'a arkadan çarptı.

Feci kaza ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Kazada otobüs şoförü ile birlikte 3 kişi öldü, 30'dan fazla kişi de yaralandı. Yaralı yolcular ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kazada feci biçimde can veren otobüs şoförünün cesedi ise sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı. 

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ

Şoförün Bilal Yeşilmen olduğu öğrenilirken, hayatını kaybeden diğer iki kişinin muavin Veysel Yeşilmen ve yolcu Mehmet Şirin İnci olduğu tespit edildi.

Kaza sonrası otobüsün içerisinden çıkartılan cenazeler, Gölbaşı Belediyesine ait cenaze aracı ile hastane morguna kaldırıldı. Bu arada TIR sürücü Metin Kantik'in ise kazadan yara almadan kurtulduğu öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme devam ediyor. Kaza dan hafif şekilde yaralanan yolculardan Yusuf Selçuk, otobüsün dolu bir şekilde ilerlediğini söyleyerek, "O saatte uyuyordum. Yolda mola verdik. Otobüstekilerin çoğu yaralı" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN