Ankara Üniversitesi akademisyenleri Boğaziçi'ne destek oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Boğaziçi Üniversitesi'ne Melih Bulu'nun atanması sonrası başlayan protestolara bir destek de Ankara Üniversitesi'ndeki akademisyenlerden geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Boğaziçi Üniversitesi'ne Prof. Dr. Melih Bulu'nun atanması sonrası başlayan protestolar devam ediyor. Öte yandan protestolara destek de geliyor. 

Ankara Üniversitesi'nin birçok fakültesinden akademisyenler, Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin ve akademisyenlerinin yanlarında olduğunu belirterek taleplerini desteklediler.

"YANLARINDA DURDURUĞUMUZU İLAN EDİYORUZ"

Ankara Üniversitesi akademisyenleri, sosyal medyadan “Ankara Üniversitesi akademisyenleri olarak ‘İnsan, toplum, doğa yararına üniversite’ diyoruz ve Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri ile hocalarının yanlarında durduğumuzu ilan ediyoruz” notuyla bir video paylaştılar. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN