Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Muhittin Böcek kimdir? CHP adayı Muhittin Böcek nereli

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Muhittin Böcek kimdir? CHP adayı Muhittin Böcek nereli

CHP'nin 31 Mart yerel seçimlerinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan Muhittin Böcek kimdir? CHP adayı Muhittin Böcek nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Antalya doğumlu olan Böcek hem Halkla İlişkiler hem de İktisat mezunudur. İşte 1994'te Anavatan Partisi'nden siyasete atılan CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Muhittin Böcek ile ilgili detaylar haberimizde...

Millet İttifakı'ndan CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Muhittin Böcek kimdir? CHP adayı Muhittin Böcek nereli, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkan adayı olan Muhittin Böcfek ismi de Antalyalı seçmenler tarafından merak ediliyor. İşte Muhittin Böcek’in biyografisi...

MUHİTTİN BÖCEK KİMDİR?

1962 yılında Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Antalya’da tamamladı. Yüksek öğrenimini Halkla İlişkiler ve İktisat bölümlerinde tamamladı. Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi alanında yüksek lisans yaptı.

Muhittin Böcek, yaşamı boyunca zirai üretim, ulaşım ve turizm gibi sektörlerde çalıştı. 1994 - 1999 yılları arasında Anavatan Partisi Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüttü.

1999’da yapılan seçimlerde Anavatan Partisi’nden Konyaaltı Belediye Başkan Adayı oldu. 2004, 2009 ve 2014 Yerel Seçimleri’nde de Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday olarak yeniden Konyaaltı Belediye Başkanı seçildi.

4 dönem Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanlığı görevinde bulunan Muhittin Böcek, aynı zamanda Batı Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (BATAB), Konyaaltı Turizm Eğitim ve Kültür Vakfı (KONTEV) Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Konyaaltı Kent Konseyi Başkanlığı görevlerine de devam ediyor.

 

19-03/31/muhittin-bocek.jpg

MUHİTTİN BÖCEK OYUNU KULLANDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, oyunu Konyaaltı ilçesinde kullandı. Böcek, "Demokrasi kazansın" dedi.

Millet İttifakı'nın CHP'li Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında oyunu Konyaaltı ilçesindeki Bedriye Bileydi İlkokulu'nda 1176 numaralı sandıkta kullandı. Böcek, okuldaki sınıfları dolaşarak görevlilerle selamlaştı. Oy sırasına oğlu Gökhan Böcek ile geçen Muhittin Böcek, vatandaşların sırasını vermek istemesine rağmen beklemeyi tercih etti.

Oy kullandıktan sonra kendisini bekleyen gazetecilere açıklamada bulunan Böcek, seçimlerin ülkeye hayırlı olmasını diledi. Adaylık çalışmasında bugün 100'üncü gününde olduğunu belirten Böcek, "Gece gündüz demeden 19 ilçedeki her mahalleye ulaşmaya çalıştık. Demokrasi kazansın, hayırlısı Allah'ın ve milletin desteğiyle olacaktır. Bütün adaylara başarılar diliyorum" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN