Antalya Büyükşehir 'FIFA 2020 E-spor Turnuvası’ düzenliyor

Antalya Büyükşehir 'FIFA 2020 E-spor Turnuvası’ düzenliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tüm dünyada ve ülkemizde popüler olan elektronik sporlara (e-spor) yönelik çalışma başlattı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Akdeniz Üniversitesi Elektronik Spor Topluluğu iş birliğinde 7 Kasım’da ‘Antalya FIFA 2020 E-spor Turnuvası’ düzenlenecek. Katılımın 128 kişiyle sınırlı olduğu turnuvaya başvuru 27 Ekim-5 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

‘Biz birlikte yaparız’ diyerek gençlerin fikirleri ve isteklerine duyarsız kalmayan Antalya Büyükşehir Belediyesi, Başkan Muhittin Böcek’in vaatleri arasında yer alan E-spor faaliyetlerini hayata geçiriyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ve Akdeniz Üniversitesi Elektronik Spor Topluluğu iş birliği ile organize edilen ‘Antalya FIFA 2020 e- spor Turnuvası’ 7 Kasım Cumartesi saat 10.00’da Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

PARA ÖDÜLÜ VE ÇEŞİTLİ HEDİYELER

Antalya FIFA 2020 E-spor Turnuvası kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından birinciye üç bin (3.000) TL, ikinciye iki bin (2.000) TL, üçüncüye bin (1000) TL olmak üzere toplam 6 bin TL para ödülü taktim edilecek. Ayrıca katılım sağlayan gençlere madalya ve Antalyaspor forması hediye edilecek.

BAŞVURU 5 KASIM’DA BİTİYOR

Katılımcılar, katılımın 128 kişiyle sınırlı olduğu turnuvaya 27 Ekim – 5 Kasım tarihleri arasında www.abbsporhizmetleri.com internet adresinde yer alan online formu doldurarak kayıt olabilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN