AÖF ikinci üniversite başvuru tarihleri | Sınavsız 4 yıllık ikinci üniversiteye nasıl başvurulur?

AÖF ikinci üniversite başvuru tarihleri | Sınavsız 4 yıllık ikinci üniversiteye nasıl başvurulur?

Herhangi bir lisans eğitimini tamamlayan her bir üniversite mezunu, sınavsız 4 yıllık üniversite programlarından birine kaydolabiliyor. Peki AÖF 4 yıllık ikinci üniversite başvuruları nereye nasıl yapılıyor? Tüm bu gelişmeler karar.com’da…

AÖF ikinci üniversite başvuru tarihleri, sınavsız 4 yıllık ikinci üniversite okuyacaklar tarafından sorgulanıyor. 4 yıllık eğitim programından mezun olan her bir aday, sınavsız bir şekilde Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) programlarından bazılarına başvuru yapıp, ikinci bir üniversiteyi okuyabiliyor. İşte aradıklarınız…

SINAVSIZ 4 YILLIK İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYITLARI NASIL YAPILIYOR?

Okudukları ya da mezun oldukları alanlar dışında adaylardan lisans eğitimi alanlar lisans ya da ön lisans programlarına, ön lisans eğitimi alanlar ön lisans programlarına internetten başvuruda bulunarak kayıt yaptırabiliyor.

AÖF İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYITLARI NE ZAMAN?

AÖF ikinci üniversite programına başvuruların eylül ayı içerisinde başlaması öngörülüyor. Bunun hârici bu programda eğitim almak isteyen adaylar şimdiden, AÖF sistemi aracılığıyla ön başvurularını yapabilir.

19-08/08/aoff.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN