AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır, ders seçimi ne zaman?

AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır, ders seçimi ne zaman?

2021 AÖF kayıt yenileme ücreti belli oldu. Ders seçimi yapılmadan ne kadar ödeme yapılacağı belli olmayacak ve öğrenciler kayıtlarını yenileyemeyecek. AÖF ders seçme işlemi, internet üzerinden yapılacak. İşte, kayıt yenileme ekranı...

AÖF bahar dönemi kayıt yenileme 2021 tarihleri, yapılan duyuruyla açıklandı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin kayıt yenileme işlemlerine ilişkin detaylar, kurumun web sitesinden paylaşıldı. AÖF kayıt yenileme ücret bilgisi belli olurken ders ekle sil işlem süreci de belirtilen kılavuzda yer aldı.

AÖF KAYIT YENİLEME NE ZAMAN?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF), İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2020-2021 öğretim yılı Bahar Dönemi ders seçme ve kayıt yenileme dönemi bugün (15 Şubat 2021) başladı.

Ders seçme ve kayıt yenileme dönemi 26 Şubat 2021 Cuma gününe kadar devam edecek. Öğrencilerin ders seçimlerini ve kayıt yenileme işlemlerini belirlenen tarihe kadar tamamlaması gerekiyor.

Kaydı yenilenen öğrenci, kayıt yenileme tarihleri içinde, ödediği dönem öğretim gideri tutarının altında olmamak şartıyla seçtiği dersi silip yerine başka bir ders seçebilir veya yeni ders ekleyebilir.

AÖF DERS SEÇME NASIL YAPILIR?

Kayıt yeniletecek öğrencilere AÖF tarafından ders ataması yapılmayacak, öğrenci 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçebilecek.

Kayıt yenileme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Ders Seçimi (Ekle/Sil) Otomasyonu bağlantısından öğrenci şifresi veya e-Devlet şifresi ile yapılacak.

AÖF KAYIT YENİLEME EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF KAYIT YENİLEME ÜCRETİ NE KADAR?

Ödeme bilgileri ders seçimi sayfasında veya bu işlem sonucu dökümü alınan Kayıt Yenileme Bilgi Dökümü Sayfasında yer alacak.

Ders seçimi işlemini yapan öğrenciler 2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemelerini yukarıda belirtilen tarihler arasında; Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM'lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığından gerçekleştirebilir.

Kayıt yenileme tarihinin son günü olan 26 Şubat 2021 tarihinde İnternet, ATM ve Mobil Bankacılığından saat 23.59'a kadar ödeme yapılabilecek. Fakat, kayıt yenileme tarihinin son günü provizyon işlemleri nedeni ile kredi kartıyla ödeme yapılamayacak.

Kayıt yenileme işlemini yapan öğrenciler aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonu bağlantısından kayıtlarının yenilenip yenilenmediğini kayıt yenileme tarihleri içinde mutlaka kontrol etmelidir.

AÖF DERS KİTAPLARI NASIL ALINIR

Öğrencilere ders kitapları dijital (PDF) formatta sunulmaktadır. Öğrenciler, ekampus.anadolu.edu.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak Derslerim bölümünden dijital ders kitaplarına erişilebilir.

2021 AÖF BAHAR DÖNEMİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN