Arjantin'de kadınlar, katledilen kız çocuğu için adalet binasını ateşe verdi

Arjantin'de, cinsel istismara uğradıktan sonra cansız bedeni bulunan 14 yaşındaki Florencia Romano için ülkede protesto gösterileri düzenleyen kadınlar, 'Florencia için adalet' diyerek adalet binasını ateşe verdi.

Arjantin'de 33 yaşındaki Pablo Ramon Arancibia tarafından cinsel saldırıya uğrayıp öldürüldüğü iddia edilen Florencia Romano için kadınlar ülkenin birçok noktasında eylem düzenledi.

Arjantin basınında, Romano’nun çığlıklarını duyan bir kişinin 911’i aramasına rağmen polisin kız çocuğunu kurtarmadığı belirtildi.

7dd86635-0f11-4fff-9794-fce09f99bbb7-w.jpg

YÜZLERCE KADIN ADALET BİNASINI ATEŞE VERDİ

Mendoza şehrinde, polisi kadın cinayetlerine kayıtsız kalmakla suçlayan çoğu kadın yüzlerce eylemci, yürüyüş düzenledi ve ardından "Kadınlar için adalet" sloganlarıyla şehirdeki adalet binasını yaktı. 

c4da6d97-083a-4cb7-91da-6856a5bd1a61-w.jpg

Romano’nun cansız bedeninde inceleme yapan ekipler, çocuğun cinsel saldırıya direndiğini ardından boğazının kesilerek cesedinin ateşe verildiğini tespit edilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN