Asena Atalay'dan Caner Erkin sorusuna kaçamak cevap

Asena Atalay'dan Caner Erkin sorusuna kaçamak cevap

Geçtiğimiz günlerde sürpriz bir karar alarak ayrılan futbolcu Caner Erkin ve eski eşi Asena Atalay magazin gündeminden düşmüyor.

Rumelihisarı’nda görüntülenen Asena Atalay, eski eşi Caner Erkin’in yeni aşkıyla fotoğraflarına kaçamak yanıtlar verdi. Bir muhabirin “Eski eşinizin kız arkadaşını nasıl buldunuz?” sorusuna Atalay, “Milli takım dün gece 2-1 yendi. Ne güzel değil mi?” diye yanıtladı.

ASENA ATALAY KİMDİR?

Asena Erkin (Atalay), 21 Kasım 1989 tarihinde İzmir'de doğmuştur. Bir erkek kardeşi vardır. Aslen Antalya'lı ve varlıklı bir turizmci ailenin kızıdır. Kendi otelleri var. Liseyi Denizli'de okudu. Liseden sonra İspanya'ya gitti.

İspanya'da 2,5 yıl okuduktan sonra Türkiye'ye 2008 yılında döndü. Ankara, Bilkent Üniversitesi'nde İşletme bölümünde okumaya başladı. Bilkent'te öğrenciyken evlenince İstanbul'a geldi okulu dondra tekrar okumaya karar verip İstanbul, Beykent Üniversitesi Tekstil-Moda Tasarımı Bölümü'nde okumaya başladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN