Avukat ve emekli öğretmen eşi kazada öldü | Ordu haberleri

Avukat ve emekli öğretmen eşi kazada öldü | Ordu haberleri

Ordu'nun Gülyalı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında avukat Tuncay Yazıcıoğlu ile emekli öğretmen eşi Günay Çakır Yazıcıoğlu hayatını kaybetti.

Kaza, Ordu'nun Gülyalı ilçesinde meydana geldi. Giresun-Ordu karayolunda seyir halinde olan J.M.'nin yönetimindeki ZZ 910 0Z Gürcistan plakalı minibüs ile aynı yönde seyir halinde olan Tuncay Yazıcıoğlu'nun idaresindeki 28 ED 998 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada ağır yaralanan Tuncay Yazıcıoğlu ve eşi Günay Çakır Yazıcıoğlu, çevredeki vatadaşlar ve sağlık ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı. Kent merkezindeki özel hastaneye kaldırılan çift tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

ORDU/DHA

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN