Aydın Büyükşehir, okula başlayan küçükleri unutmadı

Aydın Büyükşehir, okula başlayan küçükleri unutmadı

Aydın Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgınına karşı il genelinde önlemler almaya devam ediyor. Ekipler Aydın genelinde gece-gündüz dezenfeksiyon işlemine devam ederken okulların açılmasıyla birlikte okula başlayan küçükler de unutulmadı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri Aydın genelinde her sabah okul önlerinde maske dağıtımını sürdürüyor.

Koronavirüs salgınına karşı il genelinde tedbirler almaya devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi, talepte bulunan tüm kamu kurumlarını düzenli olarak dezenfekte ediyor. Aydın genelinde cadde ve bulvarlar Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından ilaçlı suyla düzenli olarak yıkanırken, kurulan dezenfeksiyon istasyonlarında da kamuya hizmet veren araçlar başta olmak üzere gelen tüm araçlar dezenfekte ediliyor.

Diğer taraftan esnaflar başta olmak üzere vatandaşlara hijyen kitleri ve maske dağıtımına devam eden ekipler okulların açılmasıyla birlikte okul önlerinde öğrencilere maske dağıtımını sürdürüyor. Aileler uygulamadan duydukları memnuniyeti ifade ederken, çocukları da unutmadığı için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN