Bahçeli: Bozgunculuk yapanları ayıracağız

Bahçeli: Bozgunculuk yapanları ayıracağız

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin İstanbul 13. Olağan Kongresi'ne gönderdiği mesajında parti içine dönük 'fitne' vurgusu yaptı, "Bozgunculuk yapanları ayıracağız" dedi.

MHP İstanbul İl Başkanlığı 13. Olağan Kongresi, TBMM Başkanvekili Celal Adan'ın katılımıyla Haliç Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür'ün yeniden başkanlık için tek aday olduğu kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Programda, Kongre Divan Başkanlığına MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın, divan üyeleri olarak MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Niyazi Paksoy, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz seçilerek divanlık heyeti oluşturuldu.

Yönter, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından kongreye gönderilen mesajı okudu.

Mesajda şu ifadeler yer aldı:

"Sahip olduğumuz tarihi misyonun dinamik vasfıyla 2023 vizyonumuzun ve hatta onu da aşan, bununla da kalmayıp geleceği kuşatan hedefler manzumesi fikriyatımızın zenginliğiyle harmanlanıp yorumlanacaktır. Şu ana kadar ilçe kongrelerimizin büyük bir kısmı tamamlanmış, aşağıdan yukarı basamak basamak yükselen demokratik süreçler huzur ve sağduyu içinde gerçekleşmiştir. Karşılıklı saygıyla, gönül kırmak yerine gönül alan bir yaklaşımla, müşfik ve müstesna bir üslubun yol göstericiliğiyle, şahsını değil davasını önceliğine alan bir ahlak ve adanmışlık ölçüsüyle partimizin kongre sürecinden çok daha güçlenerek çıkacağını ümit ediyor, hepinizden de bunu bekliyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN