Bahçeli'den aşı kararı: İlk olanlardan olacağım

Bahçeli'den aşı kararı: İlk olanlardan olacağım

Son dakika haberi... MHP, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin koronavirüs aşısı olacağını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da geçtiğimiz günlerde aşı olacağını söylemişti.

MHP'den yapılan açıklamada Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin koronavirüs aşısı olacağı belirtildi.

Yaklaşık olarak 1 yıl önce Çin'den yayılmaya başlayan koronavirüs salgını etkisini tekrar artırırken bu durum ülkemizde de aynı oldu. Artan vaka ve ölüm sayılarından sonra gözler aşıya çevrilirken, ülkemizde 11 Aralık'tan sonra Çin aşısının uygulanmaya başlanacağı belirtilmişti.

VATANDAŞLARDA TEDİRGİNLİK VAR

Bu durum tartışma konularına yol açarken bazı vatandaşlar aşı yaptıracağını aktarırken, bazı vatandaşlar da tedirgin olduğunu dile getirmişti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yapmış olduğu açıklama doğrultusunda ve bakanlıkça öngörülen programa uygun olarak aşı yaptırma kararı aldığı bildirildi. MHP lideri aşıyı ilk yaptıran isimler arasında yer alacak.

ERDOĞAN DA AŞI OLACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan da yaptığı açıklamada, "Benim de aşı olma konusunda herhangi bir sıkıntım söz konusu değil. Çünkü burada sağlık söz konusudur. Sağlığın söz konusu olduğu yerde, tabii ki bizler de sağlığımızı korumak için ne gerekiyorsa bunu yapmak zorundayız. Hele hele kovid noktasında ülkede tüm vatandaşlarımıza örnek olma noktasında bir defa böyle bir adımı atmamız gerekiyor. Temennimiz bir an önce bu tedavi yollarıyla vatandaşlarımızı bu beladan kurtarmaktır" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN