Bakan Koca'dan İzmir uyarısı: Zor günleri daha da zorlaştırmayalım

Bakan Koca'dan İzmir uyarısı: Zor günleri daha da zorlaştırmayalım

Sağlık Bakanı Koca, İzmir’de koronavirüsün yayılması için şartların çok uygun olduğunu ifade ederek, “Zor günlerin daha da zorlaşmasına izin vermeyelim” uyarısında bulundu.

İzmir'i vuran 6.6 büyüklüğündeki depremde yıkılan binaların enkazlarında yapılan arama-kurtarma çalışmaları devam ederken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan önemli bir uyarı geldi. Koronavirüs yayılması için İzmir’de şuan için şartların çok uygun olduğunu dile getiren Koca, “Zor günlerin daha da zorlaşmasına izin vermeyelim” dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada İzmir için koronavirüs uyarısında bulundu. 

Koca, şu ifadeleri kullandı: 

“İzmir’de şu anki şartlar COVID-19’un yayılmasına çok elverişli. Zor günlerin daha da zorlaşmasına izin vermeyelim. Vakaların azalması, kontrolümüze bağlı. COVID-19 sebebiyle yeni kayıplar vermeyelim.” 

 

VALİ DE SOYGUNA KARŞI UYARMIŞTI  

İzmir Vali Yavuz Selim Köşger de depremin ardından vatandaşlara, hasar tespiti için evlerine yetkili ekipler dışında kimsenin girmesine izin verilmemesine yönelik uyarıda bulunarak, “Böyle gerekçelerle evlere girilip soygun yapılmasına karşı uyanık olalım" ifadelerini kullandı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN