Başakşehir maçında Fenerbahçeliler'den penaltı isyanı

Başakşehir maçında Fenerbahçeliler'den penaltı isyanı

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynanan İstanbul Başakşehir-Fenerbahçe maçına ilk yarının son anlarında yaşanan bir pozisyon damga vurdu.

İstanbul Başakşehir-Fenerbahçe maçının ilk yarısına Volkan Şen'in penaltı pozisyonu damgasını vurdu. Maçın hakemi Fırat Aydınus, Volkan Şen'in yerde kaldığı pozisyonda penaltı kararı vermedi.

Müsabakanın 42. dakikasında sağ çaprazdan Medipol Başakşehir ceza sahasına giren Volkan Şen, savunmanın müdahalesiyle dengesini kaybetti ve yerde kaldı. Pozisyonun devamında Emre Belözoğlu da Volkan Şen'e sert bir temasta bulundu.

16-05/09/screenshot_6-671x370

Sporcope'un haberine göre; pozisyonun başrolü Volkan Şen bu pozisyonda penaltı beklerken, sarı-lacivertli oyuncular da penaltı itirazında bulundu ancak mücadelenin orta hakemi Fırat Aydınus aynı görüşte olmadı ve devam dedi.

16-05/09/resimid_3022829

Fırat Aydınus'un penaltı kararı vermediği pozisyon hakkında ilk yorumu yapan isimlerden olan eski hakem Deniz Çoban ise "Penaltı daha başka nasıl olur? Volkan Şen’e yapılan çok net penaltı" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN