Başakşehir tur avında

Başakşehir tur avında

Devler Ligi’nde gruplara kalmak isteyen Turuncu-Lacivertliler, Sevilla deplasmanında mucize peşinde olacak. 21.45’te başlayacak karşılaşma, TRT 1’den yayınlanacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turundaki temsilcimiz Medipol Başakşehir, sahasında 2-1 kaybettiği maçın rövanşında, Ramón Sánchez Pizjuán Stadyumu’nda Sevilla ile karşılaşacak. TSİ 21.45 başlayacak ve TRT 1’den yayınlanacak maçı İskoçya Futbol Federasyonundan William Collum yönetecek. Avrupa kupalarında 10. maçına çıkacak olan Başakşehir, bugüne dek yaptığı 9 maçta 1 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti.

Başakşehir’in alacağı her türlü 2 farklı galibiyet kendisini bir üst tura taşıyacak. 2-1 kazanması halinde maç uzatmaya gidecek. Başakşehir 3-2 ve daha fazla skorlu tek farklı galibiyetlerde de adını Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamalarına yazdırmayı başaracak. Temsilcimizin 1-0 galibiyetinde de İspanyol ekibi İstanbul’da 2 gol attığı için turu geçmeye yeterli olmayacak. Herhangi bir beraberlik skoru ve Sevilla’nın galibiyetinde ise, Başakşehir yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek. Turuncu- Lacivertliler’de maç öncesinde 2 eksiği bulunuyor. Slovenya kampında sol ayak bileği kırılan Aurelien Chedjou ile sakatlığı süren Egemen Korkmaz, Sevilla maçında forma giyemeyecek.

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın sahaya şu 11’le çıkması bekleniyor: Volkan Babacan - Çaiçara, Attamah, Epureanu, Clichy - Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir- Visca, Mossoro, Ellia - Adebayor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN