Başbakan Davutoğlu'ndan 'tarihi' esnafa ziyaret

Başbakan Davutoğlu'ndan 
'tarihi' esnafa ziyaret

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, tarihi yarımadada esnafı ziyaret etti.

Başbakan Davutoğlu'nu, Nuruosmaniye'de, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ile milletvekilli adayları karşıladı.

Kitabını da imzaladı

Davutoğlu, beraberindekilerle ilk olarak, babası merhum Mehmet Davutoğlu'nun Nuruosmaniye'deki dükkanını ziyaret etti. Daha sonra Kapalıçarşı ve Beyazıt'taki esnafla bir araya gelen ve burada çiçeklerle karşılanan Davutoğlu, vatandaşlarla sohbet etti. Davutoğlu'na, Sahaflar Çarşısı'ndaki ziyaretinde, kitap ve yağlı boya portresi hediye edildi. Davutoğlu ayrıca, kendi kitaplarını da okurlar için imzaladı. Daha sonra seçim otobüsüne geçen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu, araçtan vatandaşları selamladı.

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN