Başkan Bozkurt'tan Esenyurt itfaiye istasyonu'na ziyaret

Başkan Bozkurt'tan Esenyurt itfaiye istasyonu'na ziyaret

İstanbul'da Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Esenyurt İtfaiye İstasyonu’nu ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Başkan Yardımcıları Selçuk Günerhan, Veysel Bal ve Ali Susuz ile birlikte Esenyurt İtfaiye İstasyonu'nda Avcılar Grup Amiri Güven Tunca, Grup Amiri Yardımcısı Fuat Elkıram ve itfaiye erlerini ziyaret etti. İstasyonda itfaiyeciler ile birlikte kahvaltı eden Başkan Bozkurt, ilçede yaşanabilecek olumsuzluklara karşı daha etkili müdahale edilmesi ve birlikte çalışma yürütülmesi amacıyla bilgi alışverişinde bulundu. “Esenyurt İtfaiye İstasyonu’nda çalışan arkadaşlarıma hizmetlerinden dolayı, Esenyurtlu hemşehrilerim adına teşekkür ederim” diyen Başkan Bozkurt, Esenyurt İtfaiye İstasyonu Anı Defteri’ne görüşlerini yazdı ve ardından itfaiye erleri ile fotoğraf çektirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN