Başkan Osman Gürün'den Fethiye Belediyesi'ne ziyaret

Başkan Osman Gürün'den Fethiye Belediyesi'ne ziyaret

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün beraberinde CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret ettiler. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, “Aldığımız Fethiye ile dönemimizin sonunda getirdiğimiz Fethiye arasında hizmetlerimizle fark yaratacağız. Bu güzel beldemizi daha yaşanır bir halde getirmeye çalışacağız” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, zabıta personelini karşıladıktan sonra, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca tarafından çiçek takdimi yapıldı.  Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Belediye Meclis üyelerine selam verdikten sonra belediye ana hizmet binası içindeki  personelle de kısa süreli sohbet etti. Ziyarete CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir de katılım sağladı. 

'TURİZM MERKEZİNDE ALT YAPI OLMAMASI YAKIŞMAYAN Bİ DURUMDU'

Misafirlerini makam odasında ağırlayan Karaca, ziyaretten duyduğu memnuniyeti şu sözlerle ifade etti; “Değerli başkanlarımız bizleri ziyaret ediyorlar. Daha öncede söylediğim gibi Fethiye’de ciddi alt yapı sorunları vardı. Fethiye Atık Su Arıtma Tesisinin temel atma törenini bugün hep birlikte yapacağız. Yine Ölüdeniz’de yılların sorunu olan kanalizasyonla ilgili ciddi problemlerimiz sıkıntılarımız vardı. Turizmin merkezi olan bir yerde alt yapının olmaması yakışmayan bir durumdu. Sezona yetişmesi için tüm ekipler var gücü ile çalışıyor. Bölgemizde yapılan bu büyük yatırımlara öncülük eden sayın başkanıma teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte çok güzel hizmetler yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Bizim amacımız Fethiye’nin geleceğini hazırlamak. Tüm vatandaşlarımıza eşit bir şekilde hizmet götürmek için mücadele ediyoruz. Bu süreçte Fethiye Belediyesi’ne desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e teşekkür ediyorum” 

'ATIK SU TESİSİNİN KAPASİTESİ 2 KATINA ÇIKIYOR'

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ise, “Ben öncelikle ev sahipliği ve söylediği sözlerden dolayı teşekkür ediyorum. El ele kol kola Fethiye’nin uzun yıllardır çözülmesini bekleyen sorunlarıyla ilgili birlikte çaba sarf ediyoruz ve gereğini yapıyoruz. Kültür Bakanlığımızın desteği bizlerin de katkısıyla Belceğiz’de arıtma tesisi yapmıştık. Önemli bir turizm alanımız olan bu bölgenin korunması gerekiyordu. Yine Belceğiz bölgesine içme suyu deposu yapıldı. Ovacık bölgesinde çok önemli turistlik merkezlerimiz var. Ama orada kanalizasyon yoktu. Kanalizasyonu  Fethiye’deki arıtmaya getirmek doğruydu. Belceğiz’in korunması ve orada bir deniz kirliliği olmaması gerekiyordu.  Öncelikle ihalemizi isale hattı üzerinden yaptık. Projelerimizin onaylanmasıyla şimdi de arıtmanın ihalesi yapıldı. Yer teslimi yapıldı. Temel atma töreni yapacağız. Bu çalışma ile Fethiye Atık Su Arıtma Tesisinin kapasitesi iki misline çıkacak. Arıtmadan elde ettiğimiz suyun kullanılmasıyla ilgili de hassasiyetimiz var. Bu suyun yeşil alanda kullanması standardında bir arıtma yapacağız. 

'DÖNEM SONUNDA FARK OLACAK'

Başkan Gürün şu sözlerle konuşmasını sürdürdü; “Fethiye Belediye Başkanımız Alim Karaca’nın arkadaşlarıyla birlikte sunduğu, sunacağı hizmetleri biliyorum. Barış, sevgi içinde kavga gürültü yapmadan elimizdeki imkanların kuruşunu hesap ederek, halkın hizmetine sunmak ve halkın yaşam kalitesini yükseltmek, belediyeci olarak görevimiz budur. Aldığımız Fethiye ile dönemimizin sonunda getirdiğimiz Fethiye arasında hizmetlerimizle fark yaratacağız. Bu güzel beldemizi daha yaşanır bir halde getirmeye çalışacağız” 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN