Batman Belediyesi Down meleklerin sevincine ortak oldu

Batman Belediyesi Down meleklerin sevincine ortak oldu

Dezavantajlı grupların eğitim, sosyal ve kültürel faaliyetlerine katılımı konusunda Batman’da çalışma yürüten dernek ve kuruşlara desteğini esirgemeyen Batman Belediyesi Down Sendromlu meleklerin sevinçlerine de ortak oldu

Batman Belediyesinin destekleriyle çocukların eğitim ve rehabilitasyonu için çalışma yürüten Down Sendromlu Melekler Derneği (DOSEM) ve Fatma Zehra Anadolu Lisesi, “Mucizeye İnan” projesiyle Down Sendromlu çocukların hayallerini gerçekleştirdi. Down Sendromlu melekler, Fatma Zehra Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen etkinlikte pilot, itfaiyeci, astronot, doktor, asker gibi hayallerindeki mesleklerin üniformalarını giydi ardından kendileri için TED Batman Koleji Öğrencilerinin hazırladığı konserle keyifli anlar yaşadı. Down Sendromlu Meleklerin çektiği fotoğraflardan oluşan fotoğraf sergisi ve halk oyunları gösterileriyle yeteneklerini sergileyen Down Sendromlu çocukların davetlilerle yakaladıkları sıcak ve samimi iletişim ile davetlilerde duygusal anlara yol açtı.

BATMAN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN