Batuhan Karadeniz karakolluk oldu

Batuhan Karadeniz karakolluk oldu

İsviçre liginin St. Gallen takımında oynayan Batuhan Karadeniz, önceki akşam İstanbul'a geldi.

Sezon başında İsviçre liginin St. Gallen takımına transfer olan Batuhan Karadeniz, önceki akşam İstanbul'a geldi.

BATUHAN'DAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Hürriyet'in haberine göre futbol hayatından çok özel hayatıyla gündeme gelen futbolcu, Land Rover marka aracını Nişantaşı'nda yanlış yere park ederek diğer araçların görüş alanını kısıtlayıp bir sürücünün yayaya çarpmasına neden oldu.

Yaşanan olay sonrası karakola giden kimliği belirsiz sürücü, kazaya Batuhan Karadeniz'in sebep olduğunu söyleyerek şikayetçi oldu. Karadeniz'e 88 liralık yanlış park cezası kesildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN