Belediye başkanı Hasan Akgün'ün korona testi pozitif çıktı

Belediye başkanı Hasan Akgün'ün korona testi pozitif çıktı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün de Kovid-19 testi pozitif çıktı. Twitter'dan açıklama yapan Akgün "Genel sağlık durumum iyi, kontrol amaçlı hastanedeyim" dedi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, koronavirüse yakalandığını duyurdu. 

Twitter'dan paylaşım yapan Akgün "Değerli büyük Büyükçekmece ailem, son yaptırdığım Covid-19 testim pozitif çıktı. Genel sağlık durumum iyi, kontrol amaçlı hastanedeyim. 

Geçmiş olsun dilekleriniz için minnettarım. Tüm vatandaşlarımızın tedbirlere sıkı sıkıya uymalarını tavsiye ediyor, sağlıklı günler diliyorum" ifadelerini kullandı. 

 

BAKAN KOCA'DAN 'İSTANBUL' AÇIKLAMASI

Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul'da alınan tedbirler sonucunda vaka sayılarında yüzde 25 düşüş olduğunu açıkladı.

Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Her hafta olduğu gibi, İl Sağlık yöneticilerimiz ve Başhekimlerimizle İstanbul'u değerlendirdik. Son bir aydaki çabalar ve tedbirlerle bu hafta vaka sayısında yüzde 25 düşüş başladı. Ancak hastane ve yoğun bakım yükü devam ediyor. Ara vermeden mücadeleye devam edelim."

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN