Tunç Soyer: Esnafın 3 aylık kirasını erteliyoruz

Tunç Soyer: Esnafın 3 aylık kirasını erteliyoruz

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, belediyenin kiracı olan esnafın 3 aylık kiralarını koronavirüs nedeniyle ertelediklerini açıkladı.

Türkiye'de her geçen gün koronavirüs vakaları artarken, alınan tedbirler özellikle esnafı zorluyor. Zor durumda olan esnafa bu kez can suyu İzmir'den geldi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, belediye kiracısı olan esnafın 3 aylık kiralarını erteleme kararı aldıklarını duyurdu.

Twitter'dan paylaşım yapan Soyer "Koronavirüsle mücadele kapsamındaki yeni önlemler nedeniyle belediyemizin kiracısı esnaf da sıkıntılı günler yaşıyor. İsteyen kiracılarımızın Aralık, Ocak, Şubat kiralarını erteleme kararı aldık. İnşallah bu günleri birlikte aşacağız. Esnafımızın da yanındayız" ifadelerini kullandı.

 

Türkiye, 31 bin 896 günlük vaka sayısı (5 Aralık 2020 verileri göre) ile Avrupa ülkeleri genelinde en yüksek vaka sayısı bildiren ülke oldu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da son yaptığı açıklamada "Sokağa çıkma kısıtlamalarının tek sebebi toplum sağlığını korumaktır. Hepimiz üzerimize düşeni yapmalı ve kendi kısıtlamalarımızı uygulamalıyız. Evimiz en güvenli yerdir. Kapalı ve kalabalık ortamlara ara verelim" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN