Beşiktaş, Atiba Hutchinson ile 1 yıllık sözleşme yeniledi

Beşiktaş, Atiba Hutchinson ile 1 yıllık sözleşme yeniledi

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, deneyimli orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson ile sözleşme yeniledi. Siyah beyazlı ekibin 37 yaşındaki Kanadalı futbolcuyla 500 bin euroya 1 yıllık anlaşma sağladığı öğrenildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynayacak olan Beşiktaş, 2020/21 sezonu için çalışmalarını sürdürüyor. Siyah beyazlı ekip, 7 sezondur kulüpte olan Atiba Hutchinson ile anlaşma sağladı. Taraflar arasındaki sözleşmenin 1 yıllık olduğu belirtildi.

500 BİN EURO

Yönetimle pazarlık yapmayan Atiba, kendisine teklif edilen 500 bin euro ücreti kabul etti.

İDMANA ÇIKMASI BEKLENİYOR

Siyah beyazlı takımın en istikrarlı futbolcularından biri olarak göze çarpan Atiba Hutchinson'ın bu akşamki idmana katılması bekleniyor.

2 KEZ DALYA DEDİ

Atiba, Beşiktaş kariyerinde 7 sezonda toplam 2 kez dalya dedi ve toplam 204 maça çıktı. Deneyimli futbolcu kariyerinde daha önce York Region Shooters, Toronto Lynx, Öster, Helsinborg, Kopenhag ve PSV'de oynadı. Kanada Milli Takımı'nın da bir oyuncusu olan futbolcu, ülkesinin formasıyla 84 maça çıkıp 7 gol kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN