Beşiktaş- Fenerbahçe derbisi öncesi flaş paylaşım

Beşiktaş- Fenerbahçe derbisi öncesi flaş paylaşım

Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi sahasında ağırlayacağı derbi öncesi 2 takımın da yöneticilerinin sosyal medyadaki paylaşımları dikkat çekti.

Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Zirveyi yakından ilgilendiren maç öncesi 2 takımın da yöneticilerinden Erol Kaynar ve Metin Sipahioğlu'nun sosyal medyadaki paylaşımları gündem oldu.

'İMTİYAZ DEĞİL, İMTİNA İSTİYORUZ'

Beşiktaş Kulübü İletişim Sorumlusu Erol Kaynar, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi adalet vurgusu yapan bir paylaşımda bulundu. Mücadelenin VAR hakemlerine uyarıda bulunan Kaynar, maç öncesinde sosyal medya hesabından,

"İmtiyaz değil, imtina istiyoruz. Gözlerin görmesini, "VAR" olan her şeyin adaletli bir şekilde dağıtılmasını temenni ediyoruz!" açıklamasında bulundu.

FENERBAHÇE'DEN YANIT

Kaynar'ın paylaşımına yanıt Fenerbahçe cephesinden yönetici Metin Sipahioğlu'dan geldi. Sosyal medya üzerinden cevap veren Sipahioğlu,

"Yine bir maç öncesi yine tek amaç hakemleri baskı altına almak! Anlaşılan bu samimiyetsiz yaklaşım alışkanlık haline geldi. Hakemlerden, VAR’dan, operasyonlardan 10 sezondur en fazla canı yanan takım olarak asıl bizim gözümüz hepinizin üzerinde!" ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN