Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Quaresma kutlamalar sırasında ölümden döndü!

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Quaresma kutlamalar sırasında ölümden döndü!

Portekiz milli takımı, Lizbon'da üstü açık otobüsle şehir turu atarken yön tabelası, otobüsün üstüne çıkan Quaresma'nın kafasını sıyırdı.

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma ölümden ucuz kurtuldu. Portekiz kafilesi, Paris dönüşü Lizbon sokaklarında üstü açık otobüsle şehir turu attı. Ricardo Quaresma, tur sırasında otobüsün arka kısmındaki çıkıntıya oturup halkı selamladı.

Otobüs Benfica'yı gösteren yön tabelasının altından geçerken, Quaresma başını çarpma tehlikesi atlattı. Tabela, Portekizli oyuncunun kafasını teğet geçti.

Bu arada Beşiktaşlı futbolcular, başarıyla gurur duydukları Quaresma'ya sosyal medya hesaplarından mesaj gönderdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN