Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma takımla çalışmalara başladı

Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma takımla çalışmalara başladı

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Ricardo Quaresma da takımla çalışmalara başladı.

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, sahada denge, kuvvet ve kondisyon çalışması yaptığı bildirildi. Salonda devam eden idmanın, ısınma hareketleri ve açma-germe çalışması ile tamamlandığı aktarıldı.

TAKIMLA ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Kerim Frei ve Veli Kavlak'ın bireysel çalıştığı, Portekiz Milli Takımı formasıyla Avrupa şampiyonluğu yaşayan Ricardo Quaresma'nın ise iznini tamamlayarak çalışmalara başladığı kaydedildi.

Siyah-beyazlılar, hazırlıklarına akşam saatlerinde basına açık yapacağı antrenmanla devam edecek.

İSTANBUL / AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN