Beşiktaş'ta Sergen Yalçın koronavirüse yakalandı

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın koronavirüse yakalandı

Süper Lig'de yarın Trabzonspor ile karşılaşacak Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın'ın koronavirüse yakalandığı açıklandı.

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Klinik değerlendirmelerinde herhangi bir bulguya rastlanmayan deneyimli teknik adamın gerekli izolasyon ve takip sürecine Sağlık Bakanlığı protokollerince başlandı.

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şu şekilde:

Futbol Takımımızın Süper Lig’in 1. haftasında Trabzonspor ile oynayacağı müsabaka öncesinde TFF’nin Futbola Dönüş Protokolü çerçevesinde yapılan rutin Covid-19 tarama testlerinde, Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın’da pozitif sonuca rastlanmıştır.

Yalçın’ın yapılan klinik değerlendirmesinde herhangi bir bulguya rastlanmamakla birlikte, gerekli izolasyon ve takip sürecine Sağlık Bakanlığı protokollerince başlanmıştır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

TRABZONSPOR MAÇINDA TAKIMIN BAŞINDA KİM OLACAK?

Süper Lig'in ilk haftasında Trabzonspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Sergen Yalçın takımın başında olamayacak.

Trabzonspor mücadelesinde siyah beyazlı ekibin takımın başında yardımcı antrenör Murat Şahin olacak.

FENERBAHÇE'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

"Covid-19 testinin pozitif olduğu tespit edilen Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz."

DAHA ÖNCE DE FATİH TERİM YAKALANMIŞTI

Süper Lig'de görev alan teknik direktörler arasında, daha önce Fatih Terim koronavirüse yakalanmıştı. Sarı Kırmızılıların teknik patronu, koronavirüs tedavisinin ardından takımının başına dönmüştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN