Beşiktaş'ta trafik kazası: 4 yaralı

Beşiktaş'ta trafik kazası: 4 yaralı

Beşiktaş'ta Halil Hüseyinov idaresindeki otomobil, Eşber Ü. yönetimindeki otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan iki araç, kaldırımdaki trafik levhasına ve park halindeki 2 otomobile çarparak durabildi. Kazada 4 kişi yaralandı.

İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Büyükdere Caddesi'nden Sarıyer istikametine ilerleyen Halil Hüseyinov idaresindeki otomobil, 4. Levent mevkisinde Akçam Caddesi'ne dönmek isteyen Eşber Ü. yönetimindeki otomobile çarptı.

19-02/15/basliksiz-1-1550208919.jpg

Çarpışmanın etkisiyle savrulan iki araç, kaldırımdaki trafik levhasına ve park halindeki 2 otomobile çarparak durabildi.

19-02/15/basliksiz-1-1550208960.jpg

Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada Halil Hüseyinov ile aracındaki Ayça G, Leyla G. ve Semanur S. yaralandı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, hastaneye kaldırıldı. Kazaya karışan araçların olay yerinden kaldırılması için çalışma başlatıldı.

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN