Beşiktaş'tan taraftarına 'erken gelin' uyarısı

Beşiktaş'tan taraftarına 'erken gelin' uyarısı

Beşiktaş Kulübü, Vodafone Arena'nın açılışında bugün Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor'la oynayacakları maça taraftarların sıkıntı yaşamaması için erken gelmesini istedi.

Beşiktaş Kulübü, Vodafone Arena'nın açılışında bugün Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor'la oynayacakları maça taraftarların sıkıntı yaşamaması için erken gelmesini istedi.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, İstanbul Emniyeti'nin aldığı tedbirler hatırlatılarak, şu ifadelere yer verildi:

BAZI YOLLAR KAPALI OLACAK

"Beşiktaş-Bursaspor maçının oynanacağı Vodafone Arena'ya çıkan bazı yollar maç öncesi ve sonrası belli bir süreyle kapalı olacak. Vodafone Arena'nın kapıları bugün saat 16.00'dan itibaren taraftarlarımızın girişine açık olacak. Beşiktaş-Bursaspor karşılaşmasını Vodafone Arena'da izleyecek taraftarlarımızdan, stada çıkan bazı yolların kapalı olacağını ve yoğunluk yaşanacağını göz önünde bulundurmalarını, herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için Vodafone Arena'ya erken saatlerde gelmelerini tavsiye ederiz."

Beşiktaş ile Bursaspor arasındaki karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.

İSTANBUL / AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN