DEVA Partili Ekmen'den Erdoğan'a: Bir Bakanı'nız sizi mandacılıkla suçluyor

DEVA Partili Ekmen'den Erdoğan'a: Bir Bakanı'nız sizi mandacılıkla suçluyor

DEVA Partili Ekmen, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank'ın DEVA Partisi'ne yönelik sözlerine tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerini hatırlatan Ekmen "Kabinenizin bir bakanı, Ermeni Patriği'ne hitaben yazdığınız tarihten ders çıkarmayı salık veren aşağıdaki açıklamanız nedeni ile sizi mandacılıkla suçluyor" mesajını paylaştı.

DEVA Partili Mehmet Emin Ekmen, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın DEVA Partisi'ni alıntılayarak yaptığı paylaşıma tepki gösterdi.

Ekmen, Twitter'dan yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da seslenerek şunları kaydetti:

"Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabinenizin bir bakanı, Ermeni Patriği'ne hitaben yazdığınız tarihten ders çıkarmayı salık veren aşağıdaki açıklamanız nedeni ile sizi mandacılıkla suçluyor."

VARANK NE SÖYLEMİŞTİ?

Bakan Varank, DEVA Partisi'nin ABD Başkanı Joe Biden'ın 'soykırım'ı tanımasının ardından yaptığı yazılı açıklamayı eleştirmişti.

Varank, Twitter'dan yaptığı paylaşımda ifadelerini kullanmıştı:

"Türkiye’ye geçmişten ders çıkarmayı salık veren bu açıklama ancak mandacı bir kafadan çıkar. Batılı efendilerinin korkusundan kendi tarihine ihanet etmekten çekinmeyen bu zihniyetten bu ülkeye hayır gelmez. Türkiye güçlü yarınları, şanlı ve şerefli geçmişiyle inşa ediyor."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN