Bir senedir neyi bekliyorsunuz! Sosyal medyadan paylaşıp yardı istedi

Bir senedir neyi bekliyorsunuz! Sosyal medyadan paylaşıp yardı istedi

Bakırköy'de 41 yıllık bir binada yaşayan Cansel Kılıçarslan, geçen yıl meydana gelen 5.8'lik deprem sonrası apartmanda oluşan çatlakların videosunu çekerek sosyal medyada paylaştı. Yıkım kararının çıktığını da paylaşan kadın yetkililerden yardım istedi.

Bakırköy Yenimahalle Tayyareci Sadık Sokak'ta bulunan 41 yıllık bir binada yaşayan Cansel Kılıçarslan, apartmandaki çatlakların videolarını çekip sosyal medyada paylaştı.

bakirkoyde-binasindaki-catlaklari-cekip-sosyal-medyadan-paylasti-9263-dhaphoto6.jpg

Binasındaki çatlakların İstanbul'da geçtiğimiz yılın eylül ayında meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki deprem sonrası oluştuğunu söyleyen Kılıçarslan, kiracı olduğu için de eve bir şey yapamadıklarını belirtti.

bakirkoyde-binasindaki-catlaklari-cekip-sosyal-medyadan-paylasti-9263-dhaphoto2.jpg

ÇÖKMESİNDEN KORKUYOR

Binanın yaşanacak bir depremde çökmesinden korktuğunu ifade eden Kılıçarslan, yetkililerden yardım bekliyor.

bakirkoyde-binasindaki-catlaklari-cekip-sosyal-medyadan-paylasti-9263-dhaphoto5.jpg

'BELEDİYE BİR ŞEY YAPAMAYACAKLARINI SÖYLEDİ'

Binada yapılan incelemelerde yıkım kararının da çıktığını söyleyen bina sakini Cansel Kılıçarslan, “1979 yılında yapılmış bir binada oturuyoruz. Kiracıyım, kiracı olduğum için de tekrar taşınma masrafı ve daha uygun kira bulamayacağımız için eşim buradan taşınma kararıma ayak uydurmuyor, maalesef ev sahipleri de birlik olup ilgilenemiyorlar. 3 daire normalde kiralık, bir tane ev sahibi var. Ben yaşamaya mahkum kaldığım için kızımla o yüzden öyle bir paylaşımda bulundum. Bilmiyorum ne kadar ses olur belediyeyle konuştuk. Belediye bir şey yapamayacaklarını söyledi. Ancak kişilerin vereceği kararla laboratuvardaki sonuca göre yıkım kararı çıkıyormuş. Onun dışında gelip kendileri inceleme yapamıyorlarmış" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN