Bir Zamanlar Çukurova'da Yaman Konağı'nda herkes derin uykuda!

Bir Zamanlar Çukurova'da Yaman Konağı'nda herkes derin uykuda!

Bir Zamanlar Çukurova'nın 77. bölümünde neler olacağı merak edilirken, Züleyha'ya evladını bir kez görebilmek için yalvaran ve Kerem Ali ile buluşan Müjgan gitme vakti gelince, sözünden döner! İşte, yeni bölüm son fragman detayları...

Güçlü kadrosu ve senaryosuyla 3. sezonunu geçiren Bir Zamanlar Çukurova, 77. yeni bölümüyle bu akşam diziseverlerle buluşacak. Züleyha, Müjgan'ın Kerem Ali'yi alıp kaçmasının şaşkınlığını yaşarken, çocuk bir tarafa, Müjgan tarafa sürüklendi. Züleyha, Müjgan ve Kerem Ali'yi, Fekeli'nin onları koyduğu eve getirip, hastalanmadan üzerlerini değiştirmek istedi. Fakat iki kadın kapıda konuşurlarken, Yılmaz, Behice ile içerdeydi. İki erkek, Müjgan'ın oğlunun hayatı için nasıl teşekkür ettiğini de, Züleyha'nın kendisine yapılan onca şeyden sonra hala evladı için Müjgan'a nasıl merhamet ettiğini de duydu.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 77. BÖLÜM FRAGMANI

2020-12-17-165031.jpg

77. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranların sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın 77. yeni bölümü, 17 Aralık 2020 Perşembe günü saat 20.00'de ATV'de yayınlanacak.

Başrollerde Sevda ve Şermin'in olduğu bir hazırlık seremonisi ile tüm Adana, Hünkar'ın 40 mevlüdüne gelecektir. O geceden önce ise Züleyha ve Yılmaz buluştu ve çocuklarını alarak kaçma planlarını yaptı. Gözyaşları ve hüzün içinde geçen gecenin sonunda Züleyha elleriyle tüm konak halkına şerbet ikram etti. Çünkü şerbete uyku ilacı katmıştı!

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bir Zamanlar Çukurova 77. bölüm özeti: Züleyha'nın mevlüt şerbetine eklediği uyku ilacı etkisini gösterip herkes yorgunluktan zannettiği derin bir uykuya dalmıştır. Yılmaz ve Züleyha, onların kaderinin bir parçası olan 3 çocuğu da alıp, ellerinden alınan mutluluğa doğru yola çıkarlar!

Bu kaçışta, küçük Adnan, anne ve babasına kavuşurken, Leyla babasından, Kerem Ali ise annesinden ayrılmıştır. Ancak, Züleyha ve Yılmaz, Demir ve Müjgan'ın yaptıkları onca şeyden sonra çocuklarından bir süre ayrı kalmalarına karar vermiştir. Herkes bu kaçışı uyandığında birer mektupla öğrenecektir. Fekeli, aynı anda hem oğlunu hem torununu kaybetmenin şokunu yaşarken, Demir ve Müjgan da çocuklarının yokluğunun ardından buldukları mektuplar ile büyük bir öfkeye kapılacaktır.

Bunca zamandır, herkesin kaderini değiştiren bu aşk hikayesi, şimdi mutlu sona doğru yola çıkmıştır. Çukurova, gidenlerin peşini bırakacak mı? Öfke ve hayal kırıklığı dolu bir fırtına, yola çıkanları yakalayacak mı? Züleyha ve Yılmaz, 3 çocukları ile başka bir ülkede, başka bir şehirde yeni bir hayata başlayabilecek mi? Yoksa bir kaza tüm hayatları yeniden değiştirecek mi?

2020-12-17-165056.jpg

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA KONUSU NE?

1970'li yıllarda, İstanbul'da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana'da Çukurova'nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir. Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişir...

Anasız babasız büyüyen Yılmaz (Uğur Güneş) ile terzi çıraklığı yaparak kumarbaz abisine para yetiştiren Züleyha'nın (Hilal Altınbilek) aşkı ilk bölümüyle ekranda. Birbirlerine aşklarından gözleri kamaşan gençlerin hayatı, çok sıradan bir gecede karanlık bir kabusa döner. Kabus onları önce İstanbul'dan uzaklara, sonra Yaman Çiftliği'ne savurur. Kocasından kalan toprakları bir atmaca gibi koruyan Hünkar (Vahide Perçin) ile mutsuz bir evliliğin enkazını toplayan oğlu Demir'in (Murat Ünalmış) de hayatını bambaşka bir yola savuracak olan karşılaşmanın müsebbibi ise çiftliğin kahyası Gaffur (Bülent Polat) olacaktır.

Yılmaz ve Züleyha, Yaman Çiftliği'nde işe başlar. Ancak çiftlik sakinleri ile tanışırken Züleyha'nın söylediği bir yalan, hepsinin hayatını kökünden değiştirecektir. İstanbul'da başlayıp, kara bir tren ile Adana'ya ulaşan dizide, yıllar önceki Türkiye'nin renkleri ve müzikleri ile heyecan dolu bir hikayenin kapısını aralayacak!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA NEREDE ÇEKİLİYOR?

Geniş kadrosuyla ilgiyle takip edilen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin çekimleri Adana'da gerçekleştiriliyor. Bazı sahneler ise Mersin'de yapılıyor. Adana'daki konağın hazırlanması 8 ay sürdü ve 450 kişi çalıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN