Alev Alev'de gerçekler açığa çıkıyor: Yangın kaza değil kundaklama!

Alev Alev'de gerçekler açığa çıkıyor: Yangın kaza değil kundaklama!

Alev Alev dizisinin 7. bölümünde neler olacağı merak ediliyor. Ozan ve Ömer, yangın günüyle ilgili gerçeklerin peşine düştü. Çelebi ile İskender'in suçlu olduğunu kanıtlamak isteyen ikili, bir plan kurarak oyunu başlattı. İşte, yeni bölüm son fragman...

Güçlü hikayesi ile pek çok kadına ilham ve motivasyon olan Alev Alev dizisi, 7. yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Cemre, mücadelesine artık Rüya, Ozan ve Ömer'in desteğiyle devam ederken, bu birlik ve dayanışma hali seyircileri de derinden etkiledi. Cemre'ye yardım etmekten vazgeçmeyen Ömer ve Ozan Çelebi'nin gücünü ne kadar kötüye kullanabileceğini yaşayarak öğrenecektir.

Alev Alev dizisi uyarlama mı, hangi diziden uyarlama olduğu merak konusu oldu. Dizi, Le Bazar de la Charité (Alevlerin Ardından) adlı Fransız yapımın uyarlamasıdır. Paris'te 1897'de meydana gelen yıkıcı bir yangının izlerini taşıyan hikayenin merkezindeki üç kadının hikayesi, ülkemize uyarlanarak Alev Alev adıyla ekranlara geliyor.

ALEV ALEV 7. BÖLÜM 1. FRAGMAN

7. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Güçlü kadrosuyla beğeni toplayan Alev Alev dizisinin 7. yeni bölümü, 17 Aralık 2020 Perşembe günü saat 21.00'de Show TV'de diziseverlerle buluşacak. Saat 20.00'de ise bir önceki bölümün özeti ekranlara gelecek.

Alev Alev'in son bölümünde, Çelebi'nin hamlesiyle büyük bir yıkıma uğrayan Cemre, ondan desteğini esirgemeyen Rüya, Ozan ve Ömer'in yardımlarıyla mücadelesine devam etti. Ozan'ın sayesinde yeni bir ev bulan Cemre, Rüya ile birlikte Çelebi'den kurtulmak için harekete geçti. Artık ona inanan ve destek olan insanların varlığı Cemre'yi mutlu ederken, birbirinden farklı bu dört insanın dayanışması ve birlikte verdikleri mücadele seyircilerin de yüreklerine dokundu.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Alev Alev 7. bölüm özeti: Cemre için artık karşısında hiçbir engel yoktur. Cemre yeni bir hayat kurma yolunda ilk adımını atar ve akıl sağlığı raporu almak için hastaneden tarih alır. Her şeyin tam yolunda gittiğini düşündüğü sırada Çelebi Cemre'nin özgürlüğünü kazanmasına engel olmak için zekice bir plan yapar. Aşka inancını yitiren Rüya’nın kalbi Ömer sayesinde atmaya başlar. Çiçek, Ali'nin eve gelişiyle birlikte, Tomris'in tüm planını altüst edecek bir karar verir. Cemre'ye yardım etmekten vazgeçmeyen Ömer ve Ozan ise Çelebi'nin gücünü ne kadar kötüye kullanabileceğini yaşayarak öğrenecektir.

ALEV ALEV 7. BÖLÜM 2. FRAGMAN

ALEV ALEV KONUSU NE?

Değdiği tüm hayatları değiştiren alevler, bir yangının külünden yeşeren çiçekler… Kendini bulmanın, yola devam etmenin, adalet arayışının ve gerçek aşkın hikayesi… Büyük aşkla evlenerek düştüğü şiddet dolu kabustan küçük kızıyla birlikte kurtulmaya çalışan Cemre (Demet Evgar)... Güzel, ayrıcalıklı hayatında gerçeğin yakıcı yüzüyle hiç karşılaşmamış Rüya (Dilan Çiçek Deniz)... Fedakar dünyasında kendi için küçük bir mutluluk sayfası açmaya çalışırken varlığıyla özdeş güzelliğini, kimliğini yitirmenin eşiğindeki Çiçek (Hazar Ergüçlü)... Karakterleri ve hikayeleri birbirinden çok farklı bu üç kadının kaderleri bir sarnıçta çıkan yangında kesişir. Alevlerin ardından hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Sil baştan giriştikleri mücadelede yolları gerçek aşka ve iyi kötü tüm yanlarıyla gerçek hayata düşer. Dışarıdan örnek adam olarak görünen varlıklı, karizmatik, imtiyazlı Çelebi'nin yok edici, kötücül soluğu hepsinin ensesindedir.

ALEV ALEV OYUNCULARI KİMLER?

Ay Yapım'ın hayata geçirdiği, Burcu Görgün Toptaş'ın kaleme aldığı, yönetmenlik koltuğunda Ahmet Katıksız'ın oturduğu Alev Alev'in oyuncu kadrosunda; Demet Evgar (Cemre Kayabeyli), Dilan Çiçek Deniz (Rüya Yıldırımlar), Hazar Ergüçlü (Çiçek Görgülü), Zuhal Olcay (Tomris Üstünoğlu), Cem Bender (Çelebi Kayabeyli), Berkay Ateş (Ozan Akınsel), Cihangir Ceyhan (Ömer Ataycı), Berker Güven (İskender Kayabeyli), Toprak Can Adıgüzel (Ali), Cem Sürgit (Bülent), Yiğit Sertdemir (Korkut), Tayfun Eraslan (Kenan Yıldırımlar), Nurhan Özenen (Hülya), Meltem Keskin (Seher), Sekvan Serinkaya (Adnan), Kayra Orta (Güneş), Kaan Şener (Atlas), Rüzgar Diricanlı (Uzun) gibi isimler yer alıyor.

ALEV ALEV DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Alev Alev dizisinin çekimleri, İstanbul'un çeşitli mahalle ve semtlerinde gerçekleştiriliyor. Asya Yakası'nda yer alan Şile'nin meşhur Ağlayankaya sahilinde çekilen sahneler ekranlara yansıdı. Ev sahnelerinde ise Büyükçekmece Alkent'ten görüntüler yer alıyor. Ayrıca dizi-film platosu olarak kullanılan Beykoz Kundura Fabrikası'nda kurulan sette de çekimler yapıldı. Avrupa Yakası'nda yer alan tarihi Yedikule mahallesi de zaman zaman dizinin içinde gösteriliyor.

ALEV ALEV YENİ BÖLÜM FOTOĞRAFLARI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN