Bir Zamanlar Kıbrıs'ta Sampson'un İnci'yi neden kaçırdığı ortaya çıktı!

Bir Zamanlar Kıbrıs'ta Sampson'un İnci'yi neden kaçırdığı ortaya çıktı!

Bir Zamanlar Kıbrıs 2. bölüm özeti, belli oldu. Tarihimizin önemli bir kesiti olan, Kıbrıs Türk halkının büyük dramının ve Türkiye ile dayanışma halinde zafere ve barışa götüren eşsiz ve görkemli direncinin anlatıldığı, 'Bir Zamanlar Kıbrıs' izleyiciden tam not aldı. İşte, yeni bölüm son fragman...

Bir Zamanlar Kıbrıs 2. yeni bölüm neler olacak, merak konusu oldu. Yüzyıllardır Akdeniz'in ortasında toprak ne verdiyse onunla yaşayan rüzgar hangi şarkıyı söylediyse onu mırıldanan, kalpleri kime çarptıysa onun elini tutan Dereli ailesi, uyandıkları günün tarihe Kanlı Noel olarak geçeceğini bilmiyordu...

BİR ZAMANLAR KIBRIS 2. BÖLÜM 1. FRAGMAN

2. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranların çiçeği burnunda yeni dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs'ın 2. bölümü, 8 Nisan 2021 Perşembe günü saat 21.00'de TRT 1'de izleyicisiyle buluşacak. Öncesinde ise saat 20.00'de son bölümün özeti ekranlara gelecek. Bir Zamanlar Kıbrıs tüm bölümler izlemek için TRT'nin ücretsiz online platformunu ziyaret edebilirsiniz.

Bir Zamanlar Kıbrıs son bölümde neler oldu, göz atalım: Tüm Kıbrıslı Rumlar ve Kıbrıslı Türkler gibi Dereli ailesi de o sabaha bir daha asla bir araya gelemeyeceklerini bilmeden uyandı. Yüz binlerce Kıbrıs Türk halkının hayatı da bir daha asla eskisi gibi olmayacak şekilde değişti. Kanlı Noel olarak bilinen olayların başlaması adadaki Türk aileler saldırıya uğradı.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bir Zamanlar Kıbrıs 2. bölüm özeti: Köylerinden kasabalarından edilmiş 20 bin Kıbrıs Türkü gibi Kemal ve ailesi de göç yolunda zulüm altında eksilerek yoluna devam etmektedir. Kemal bir yandan kafileye sahip çıkmalı diğer yandan kaçırılan karısı ve kızına bir an önce ulaşmalıdır. Sampson'un özellikle İnci'yi neden kaçırdığı ortaya çıkarken Makaryos son yumruğu vurma peşindedir. Lefkoşa düşürülecek, Türk liderler ele geçirilecektir. Ankaralı adaya ayak basar basmaz hem Lefkoşa'yı hem de göçenleri rahatlatmak için hamlelerine başlar. Bereli kahraman Kıbrıslı Mücahitle kol kola girdiğinde Türkler ilk şoku atlatıp destansı vatan savunmalarını başlatır.

BİR ZAMANLAR KIBRIS 2. BÖLÜM 2. FRAGMAN

BİR ZAMANLAR KIBRIS OYUNCULARI KİMLER?

TMC Film'in yapımcılığını üstlendiği, Emre Özdür ve Başar Başaran'ın senaryosunu yazdığı, yönetmenliğini Hakan İnan'ın yaptığı Bir Zamanlar Kıbrıs oyuncu kadrosunda; Ahmet Kural (Kemal Dereli), Devrim Saltoğlu (Rauf Denktaş), Serkan Çayoğlu (Ankaralı), Pelin Karahan (İnci Dereli), Tayanç Ayaydın (Samson), Gülper Özdemir, Hasan Küçükçetin, Miray Akay, Deniz Baytaş, Ahmet Sömers, Hakan Güner, Nebil Sayın, Emre Törün, Bade Arazlı gibi isimler yer alıyor.

BİR ZAMANLAR KIBRIS NEREDE ÇEKİLİYOR?

Güçlü oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin çekimleri Kuzey Kıbrıs'ın başkenti Lefkoşa ve Gazimağusa'nın yanı sıra Yavru Vatan'ın çeşitli bölgelerinde gerçekleştiriliyor. Çekimlerin bir bölümü Geçitkale beldesine bağlı olan İncirli Mağara'da yapıldı. Türkiye'deki sahneler ise Mersin ve İstanbul'da çekildi.

c8130bf4-37fb-4f6f-8dc5-615d81336bab.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN