Biz10 TV kapandı mı, neden paylaşım yapılmıyor? Adem Metan'dan şok karar!

Biz10 TV kapandı mı, neden paylaşım yapılmıyor? Adem Metan'dan şok karar!

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yaptığı haber ve röportaj paylaşımlarıyla kısa sürede 100 bin takipçiyi geçen Biz10 TV, yayın hayatını sonlandırdı. 'Biz10 TV neden kapandı?' sorusunun yanıtı merak edilirken, kurucu Adem Metan'dan açıklama geldi...

'Biz10 TV kapandı mı?', 'Biz10 TV neden kapandı?' sorularının yanıtları internette araştırılıyor. Sosyal paylaşım sitelerinde faaliyet gösteren yeni nesil habercilik girişimi Biz10 TV'nin paylaşımlarının durması dikkat çekti. Medya kulislerinde Biz10 TV'nin, ATV'de yayınlanan Esra Erol'un programında kamuoyunda tepki çeken anlara yer vermesinden dolayı Ankara'dan gelen telefonla yayın hayatının sonlandırıldığı iddia edilse de, online platformun kurucusu Adem Metan bu iddiaları yalanladı. Detaylar haberimizde...

BİZ10 TV KAPANDI MI?

Sosyal paylaşım sitelerine özgü haber ve röportaj paylaşımlarıyla beğeni toplayan ve kısa sürede 100 bin takipçiyi geçen Biz10 TV, şok bir kararla yayın hayatını sonlandırdı. Platformun kurucusu Adem Metan, geçen gün Biz10 TV'nin kapanacağına ilişkin iddiaları yalanlarken, ertesi gün yaptığı açıklamada Biz10 TV'yi kapatma kararı aldığını duyurdu.

2020-09-29-122123.jpg

Twitter'dan açıklama yapan Adem Metan, "Biz10TV güzel amaçlarla kuruldu, büyüdü. Şimdi mezun olma vakti. Biz10TV maceramız bitti. Bir kişinin bile 'bilerek' hüzün sebebi olduysak affola. Görüşmek üzere..." ifadelerini kullandı.

Radyo D'de program yapan Adem Metan, canlı yayında konuyla ilgili yaptığı açılamada da, "Aileme daha fazla vakit ayırmak istiyorum. Tek sebep bu" diye konuştu.

BİZ10 TV NEDEN KAPANDI?

Medya Koridoru'nda yer alan habere göre, ATV'de gündüz kuşağında yayınlanan Esra Erol'un programında evli bir çift ile komşusu arasında geçen diyalogların Biz10 TV'de paylaşılmasının ardından kamuoyu gündemine oturması ve tepki çekmesinin ardından Adem Metan'a, paylaşımın kaldırılması için Ankara'dan telefon geldiği iddia edildi. Paylaşımın yapıldığı gün içerisinde, söz konusu videonun Biz10 TV'den kaldırıldığı görüldü.

ejld3dcx0ag5u7h.jpg

Bu olaydan 2 gün sonra ise Adem Metan'ın Biz10 TV'nin yayın hayatını sonlandırma kararı alması dikkat çekti. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan açıklama yapan Adem Metan, Ankara'dan gelen telefonla Biz10 TV'yi kapattığı iddialarının doğru olmadığını söyledi.

2020-09-29-122140.jpg

ADEM METAN KİMDİR?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN