Boğaziçi Üniversite'sine atanması tepki çeken Melih Bulu'dan açıklama

Boğaziçi Üniversite'sine atanması tepki çeken Melih Bulu'dan açıklama

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanmasıyla tepki çeken Prof. Dr. Melih Bulu, Cumhurbaşkanına teşekkür ederek, “Hayatımın en güzel 8 yılını geçirdiğim Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanmam vesilesi ile hepinizi sevgiyle selamlıyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak Prof. Dr. Melih Bulu’yu ataması tepkilere neden olmuştu. Tartışmaların odağındaki Prof. Dr. Melih Bulu'dan açıklama geldi. 

CUMHURBAŞKANINA TEŞEKKÜR

Twitter üzerinden açıklamasını paylaşan Bulu kendisini bu göreve 'layık gören' Cumhurbaşkanına teşekkür ederek, “Hayatımın en güzel 8 yılını geçirdiğim Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanmam vesilesi ile hepinizi sevgiyle selamlıyorum" dedi.

Bulu, devamında şu ifadelere yer verdi: "Gerek özel sektör gerek sivil toplum kuruluşlarında 30 yıllık tecrübemin beni getirdiği noktada, üykemizin dünyede ilk 10’da olma hedefinin, belki de en önemli bileşenin üst seviye eğitim olduğunu yürekten hissediyorum. O sebeple ülkemizin önde gelen üniversitelerinden Boğaziçi’ne dönüş beni her bir zerreme kadar heyecanlandırıyor. Bu kapsamda beni bu göreve layık gören Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın YÖK Başkanımıza içtenlikle teşekkür ediyorum.”

buluu.jpeg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN