Bolu'da taksici kadın müşterisine saldırdı

Bolu'da taksici kadın müşterisine saldırdı

Bolu'da bir taksi şoförü, tartıştığı kadın müşterisi aracının dikiz aynasını kırınca tekme ve tokatla müşterisine saldırdı. Çevredeki vatandaşların taksiciyi engellediği olayın ardından taraflar birbirinden şikayetçi oldu.

Önceki akşam Köroğlu Mahallesi Uğur Mumcu Parkı kavşağı mevkisinde meydana gelen olayda bir kadın, tartıştığı taksi sürücüne sinirlenerek araçtan indikten sonra aracın aynasını kırdı. Buna kızan taksici de aracından inerek kadına tekme tokat saldırdı.

ÇEVREDEKİLER ENGELLEDİ

O anlar, bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Görüntülerde taksicinin kadına saldırırken, "Aynayı niye kırıyorsun. Bu ayna ne olacak?" dediği görüldü. Bu sırada çevredeki sürücüler araçlarından inip, kadını darp eden adamı engelledi. 

Tarafların daha sonra polis çağırarak birbirinden şikayetçi oldukları öğrenildi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN