Boncuk, hayat hikâyesini doktor hanıma anlatacak mı?

Boncuk, hayat hikâyesini doktor hanıma anlatacak mı?

Gerçek hayat hikâyelerinden uyarlanan Kırmızı Oda dizisinin 15. bölümününde, ermişler gördüğünü iddia eden danışan Boncuk Hanım’ın hayat hikâyesine Doktor hanıma anlatıp anlatmayacağı merak ediliyor.

Kırmızı Oda’nın yeni bölümünde, bir süredir Doktor Piraye ve Doktor Deniz arasındaki yakınlaşma devam ederken, yakınlaşmaya Doktor Deniz’e ilgisi olan Doktor Ayşe’de tanık oluyor. Diğer yandan Selvi Hanım’ın gözyaşlarıyla dolu hikâyesi devam ediyor.

İŞTE KIRMIZI ODA'NIN YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Kırmızı Oda’nın yeni bölümünde Doktor hanımı oldukça zorlu bir vaka geliyor. Danışan Boncuk Hanım, her an her vakitte gördüğünü zannettiği dedeler yüzünden hem kendisine hem de çevresine zor zamanlar yaşatırken, Doktor hanım ona yardımcı olmaya çalışıyor.

Doktor Piraye’nin danışanı Hediye hanım yıllarca öz annesi zannettiği ve onun için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığı kadın yüzünden yaşadığı acılar için öfkesini yenmeye çalışırken, doktorunun yardımıyla bu acı yükten kurtulmaya çalışıyor.

35 yıldır kocası yüzünden evinden dışarı adım atmayan, şimdi ise imkanı olmasına rağmen dışarı çıkamayan Selvi hanım, gözyaşları içinde hikayesini anlatmaya devam ediyor. 

Eşinden ayrılan Doktor Deniz bu zor günlerinde Doktor Piraye ile gitgide yakınlaşırken, onların arasındaki bu yakınlaşmaya Doktor Deniz’e ilgi duyan Doktor Ayşe tanık oluyor…

boncuk-hayat-hikayesini-doktor-hanima-anlatacak-mii.jpg

KIRMIZI ODA'NIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çocuk gelin Selvi Hanım, yıllarca yaşadığı şiddet karşısında acı çekmeye devam ederken kaybettiği oğlu Yiğit, babasına annesine yaşattıklarından dolayı karşı çıkmıştır. Sonunda sığınacak bir liman, dayanacak bir dağ olduğunu düşünen Selvi Hanım oğlunu kaybetmiş olmanın acısı ile bir kez daha yıkıldığını Doktor hanıma anlattı. Diğer yandan, Doktor hanımdan aldığı destek ve kendi çabaları ile Selvi Hanım 35 yıl sonra ilk defa kapıdan dışarı basarak bundan sonraki hayatı için ilk adımı da atmış oldu.

Klinikte çalışan Aynur Hanım, oğlunu ona uygun görmediği kadından vazgeçirebilmek umuduyla Doktor hanıma danıştı.

Burucu Biricik’in canlandırdığı Boncuk Hanım ise, Doktor hanımın yeni danışanı olarak Kımızı Oda’nın 14. bölümünde diziye dahil oldu. Halüsinasyonlar gören Boncuk Hanım, devamlı ermiş dedeler görüyor, onlarla konuşuyor ve gerçek hayatla bağlantısını tamamen koparıyordu. Eşi Sadık ise onu bu durumdan kurtarabilmek umuduyla Doktor hanımın kapısını çaldı. 

Eşiyle boşanan Berna Hanım, bu boşanmanın ardından yeme bozukluğu yaşayan kızına yardımcı olabilmek adına Doktor Deniz’e başvurdu.
 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN