Bulancak Belediye Başkanı'na saldırı

Bulancak Belediye Başkanı'na saldırı

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, kendisine saldırdığını iddia ettiği kişilerden birini bacağından vurdu. Olayla ilgili açıklama yapan Yakar "Üzerime yürüdüler ben de silahımı çekerek korkutmak ve kendimi korumak amacıyla yere doğru ateş ettim" dedi.

Giresun’un Bulancak ilçesinin Belediye Başkanı Recep Yakar, oturduğu evin bahçesinde uğradığı saldırıdan silahını kullanarak kurtulduğunu iddia etti. Saldırganlardan biri bacağından vuruldu..

Yaşadığı saldırı anlarını anlatan Belediye Başkanı Recep Yakar, “Eşim ve çocuklarımla beraber dışardan eve dönüyordum. Aracı park etmek için sitenin otoparkına girdim. Eşim ve henüz 5 yaşındaki çocuğum araçtan inip asansöre bindiği anda bende arkalarından yürüyordum. Bu sırada iki kişi arkadan  bana yaklaşarak geldiler.  Bana, “Sen bizim ekmek yediğimiz çay ocağını zabıtalarınla kapattırdın, ekmeğimizle oynadın.” diye tehdit ettiklerinde ben de 155’i aradım. Bu sırada sinkaflı küfürler ederek üzerime yürüdüler bende ruhsatlı silahımı çekerek korkutmak ve kendimi korumak amacıyla yere doğru ateş ettim. Yerden seken bir kurşun saldırganlardan birini ayağından yaralamış.” İfadelerine yer verdi.

aw157836-04.jpg

BİR KİŞİ YARALANDI

Olay sonrası yaralanan A. Kuru Bulancak Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, Belediye Başkanı Recep Yakar’ın evine ise ilçe halkı geçmiş olsun ziyareti için akın etti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN