Bülent Arınç koronavirüsü yendi

Bülent Arınç koronavirüsü yendi

Koronavirüs tedavisi gören Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç ve eşi hastalığı atlatarak taburcu oldu.

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını duyuran eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, "18 günlük tedavi sürecinin sonunda bugün eşim ile birlikte hastaneden şifa ile taburcu edildik. Yüce Rabbimize hamd ve şükürler olsun" açıklamasında bulundu.

Tedavi sürecine de değinen Arınç, açıklamasında şunları kaydetti: "Dualarını, iyi dileklerini ve ilgilerini esirgemeyen tüm dostlarımıza sonsuz teşekkürler.

"SON 8 GÜN YOĞUN TEDAVİYLE GEÇTİ"

Sürecin son sekiz günü hastanede çok yönlü ve yoğun bir tedavi uygulamasıyla geçti. Büyük bir fedakârlık ve özveri ile çalışan doktorundan hasta bakıcısına kadar tüm sağlık personeline çok teşekkür ediyoruz.

Yüce Rabbimiz şu anda bu ve benzeri hastalıklardan muzdarip olan, şifa bekleyen milletimizin tüm fertlerine acil şifalar versin, onları da sevindirsin."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN