Genç oyuncu Bulut Köpük, geçirdiği trafik kazasının ardından iyileşe sürecini tamamlayarak film setlerine döndü. Köpük, 2011'de bir trafik kazası geçirerek beyninin çeşitli yerlerinden beyin kanaması geçirmiş, bu yüzden ameliyata alınamayarak uyutulmuş ve 1 ay boyunca olan bitenin farkında olmamıştı.
Hastaneden çıktıktan sonra oyuncu Tayanç Ayaydın'la evlenen Köpük, 4 ay sonra ise boşanmıştı. Köpük, "Benim hayatım zincirleme trafik kazası. Sevgilim olan çocukla kaza yaptım, ben hastanedeyken o dönem çok iyi arkadaşım olan Tayanç hastanede yatıp kalkıyormuş. Çıkınca evlenme teklif etti ve evlendik!" dedi ve ekledi "Beynim o zaman fazla yerinde değildi, ne kadar farklı insanlar olduğumuzu göremedim"
Hastaneden çıktığı dönem, babası, annesi ve babasının ikinci eşi ile kardeşinin aynı evde yaşadığını ve sürekli kavga ettiğini söyleyen Köpük, "Tayanç biraz da ben bu evde iyileşemeyeceğim için beni buradan kurtarmak istedi" diye konuştu.
Hürriyet'in haberine göre Köpük, önümüzdeki günlerde 'Deccal' adlı film ile kazadan sonra ilk kez izleyici karşısına geçecek.
