Burcu Esmersoy'dan samimi açıklamalar: İki insan canımı yaktı

Burcu Esmersoy'dan samimi açıklamalar: İki insan canımı yaktı

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, birbirinden samimi açıklamalarda bulundu. Esmersoy "İki insan canımı yaktı" magazin dünyasında yeni bir soru işareti bıraktı.

Burcu Esmersoy, önceki gün bir radyo programında Adem Metan'ın konuğu oldu. Esmersoy, sevgilisi Tuna Aksu'ya da mesaj gönderdi. Ünlü sunucu, "Benimle evlenmeyi düşünen varsa ki zaten var beni böyle kabul etmeli. 'Bu evde neden yemek pişmiyor?' diye kırılmasın" dedi.

Affetmediği iki insan olduğunu da belirten Burcu Esmersoy, "Tekrar hayatıma soktuğumda canımı yakacaklarını biliyorum. Allah'a yakın benden uzak olsunlar" dedi. "Mesaj atmasını beklediğim insanlar oldu. Allah sahiplerine bağışlasın" diyen Esmersoy'un bu sözleri, akıllara Aslıhan Doğan aşkından sonra arasının açıldığı Arda Turan'ı getirdi. Güzel sunucu, uzun süredir Tuna Aksu ile beraber olsa da evliliğe çok mesafeli olduğunu ima etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN