Çanakkale'de 26 Şubat yarın okullar kar tatil mi? Çanakkale Valiliği ve kar tatili haberleri...

Çanakkale'de 26 Şubat yarın okullar kar tatil mi? Çanakkale Valiliği ve kar tatili haberleri...

26 Şubat Salı günü Çanakkale'den okullar tatil mi? Çanakkale Valiliği'nden gelecek olan "yarın okullar tatil" haberi öğrenciler ve veliler tarafından bekleniyor. Haberimizde 26 şubat kar tatili ve Çanakkale Valiliği'nden gelecek olan açıklamaları bulabilirsiniz.

26 Şubat'ta Çanakkale'de okulların tatil olup olmayacağı merak konusu. Yarın okullar tatil mi? sorusu öğrencilerin gündeminde. Çanakkale Valiliği okulların tatil olup olmadığına dair yaptığı son açıklamanın detayları haberimizde...

ÇANAKKALE'DE 25 ŞUBAT OKULLAR TATİL

Çanakkale’de etkili olan kar yağışı nedeniyle il genelinde okullar tatil edildi. Çanakkale'de kar yağışı etkisini gösterdi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün Çanakkale'de okullar tatil edildi. Bugünkü tatilden sonra ise yarın okulların tatil edilip edilmediğine dair valilikten henüz bir açıklama gelmedi. Çanakkale valiliği'nden gelecek olan kar tatili haberini sitemizden takip edebilirsiniz.


Çanakkale’nin Ayvacık, Ezine ve Bozcaada ilçelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı gereği okulların bugün tatil edildiğini bildirilmesiyle il genelinde okullar tatil edilmiş oldu.

Çanakkale Valiliğinden dün yapılan açıklamada ise merkez ilçede ve Gökçeada, Çan, Bayramiç, Lapseki, Biga, Yenice, Eceabat ve Gelibolu ilçelerinde okulların tatil edildiği belirtilerek, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli, engelli personel ile hamile personel de belirtilen günde idari izinli sayılacağı ifade edildi.

19-02/25/26-subat-canakkale-kar-tatili.jpg

ÇANAKKALE'DE ULAŞIMA KAR ENGELİ 

Çanakkale İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürlüğü ekipleri, kar yağışı sebebiyle kapanan köy yollarında çalışmalarına kesintisiz devam ediyor.

Kış aylarında olunması sebebi ile karla mücadele ekiplerini hazırlayıp müdahale için teyakkuz halinde tutan Çanakkale İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürlüğü kar yağışlarıyla birlikte ulaşımda sıkıntı yaşanmaması için çalışmalara başladı. Gece gündüz tüm imkanlarıyla teyakkuz halinde olan ve ilçe, köy ana arterleri ve köy yerleşim alanlarında aralıksız süren kar küreme ve temizleme çalışmalarına devam eden Çanakkale İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürlüğü ekipleri, il genelinde 34 ekip ile toplamda 215 adet köyde çalışmalarına devam ediyor. Çanakkale İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürlüğü ekiplerinden alınan bilgiye göre, il genelinde yağan kar sebebiyle, ulaşımın aksamaması ve vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için ekiplerin hazır halde beklediği ve çalışmaların hız kesmeden devam ettiği öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN